Keert Aruna nu terug of niet? ... En tot wanneer blijft hij?

MAANDAG, 6 SEPTEMBER 2004, 00:57 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Met een bang hart wacht het bestuur van Anderlecht op de terugkeer van Aruna uit Ivoorkust. Maar zijn plots weer opgedoken "makelaar" Serge Trimpont is niet zo zeker over de uitkomst.


"Ik ga niet voorspellen wat Aruna's plannen zijn na dit weekend", zegt Trimpont in De Morgen. "Ik zal luisteren naar wat hij me te zeggen heeft."
De makelaar reisde vrijdag naar Ivoorkust om met de aanvaller te praten.
"Als Régis Laguesse (andere zaakwaarnemer, red.) beweert dat Aruna tot in juni bij Anderlecht blijft, is dat zijn zaak", sneerde de makelaar nog.

Serge Trimpont stelt meteen orde op zaken. "Ik heb met Régis Laguesse niks te maken en het kan mij ook niet schelen wat die man zegt."
"Volgens Laguesse is hij nu de manager van Aruna. Prietpraat! Het staat zwart op wit dat ik de makelaar ben van de Ivoriaan", zegt Trimpont. "Stel dat u op straat een man tegenkomt die zegt dat hij Koning Boudewijn is. Als je het echt wil, mag je dat ook geloven."
"Niet zijn makelaar maar andere mensen die Aruna omringen, maken hem zot", zei Herman Van Holsbeeck. Laguesse en Jean-Marc Guillou? "Mogelijk", zei Trimpont.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.