Supercup wellicht in december

ZATERDAG, 4 SEPTEMBER 2004, 17:24 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Er lijkt dan toch een oplossing in de maak te zijn voor de Belgische Supercup. Volgens de Waalse krant La Derniere Heure zal de wedstrijd gespeeld worden op 21 of 22 december.


De Belgische Supercup is een wedstrijd tussen de Belgische bekerwinnaar en de Belgische landskampioen. In dit geval zijn dat Club Brugge en RSC Anderlecht. Normaal gezien wordt het duel al in augustus gespeeld als seizoensopener, maar dit jaar was dat door de Europese activiteiten van beide ploegen niet mogelijk. Daarom werd het duel verhuisd naar december. Normaal gezien wordt de wedstrijd gespeeld in de thuisbasis van de landskampioen, in dit geval het Constant Vanden Stock stadion.

De nieuwe datum voor de Supercup is dus wellicht 21 of 22 december. Welke van beide data het wordt, hangt af van de Europese activiteiten van Club Brugge. Het zal trouwens de tweede Anderlecht - Club Brugge in evenveel weken worden, want in het weekend van 11 december krijgt Anderlecht Club Brugge al over de vloer in de competitie.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.