Milic komt niet: te ingewikkeld

WOENSDAG, 31 JANUARI 2018, 15:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Geen Antiono Milic voor Anderlecht. Ruim een uur nadat bekend raakte dat Anderlecht een persoonlijk akkoord had met de spelers, is de deal afgeketst, zo meldt Het Laatste Nieuws. Het dossier is te ingewikkeld, zo klinkt het.

Dat Milic nu speelt bij de club die nog eigendom is van Marc Coucke en zou verhuizen naar de toekomstige club van Coucke, ligt moeilijk. Te moeilijk, zo blijkt nu. Anderlecht sprak hierover met de voetbalbond en besliste daarop om de transfer op te geven. "Anderlecht wilde mijn speler er graag bij, maar het zal in de winter zeker niet gebeuren. Het is te ingewikkeld", zo zegt Milic' manager Tonci Martic aan Het Laatste Nieuws.

Dat Anderlecht zijn pijlen richtte op Milic, doet vermoeden dat Ognjen Vranjes werd opgegeven. Gaat Anderlecht opnieuw het dossier-Vranjes activeren of duikt er een nieuwe naam op? We houden u op de hoogte.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.