"Aruna speelt tot het einde van het seizoen voor RSCA"

WOENSDAG, 1 SEPTEMBER 2004, 17:09 - RSCA Skater
Anderlecht-Online No Image Found

"Aruna Dindane keert op woensdag 8 september terug uit Abidjan en traint daags nadien weer mee bij zijn club." Dat zegt Régis Laguesse in GvA, de vertegenwoordiger van Aruna.


"Hij speelt tot het einde van het seizoen bij Anderlecht. Of de club hem opstelt, weet ik niet, maar zodra hij volgende woensdag terugkeert uit Abidjan gaat hij weer aan de slag bij Anderlecht." Gisteren liet Deportivo La Coruna van zich horen. De Spaanse club wilde acht miljoen neertellen, maar Anderlecht wil zijn Ivoriaan enkel voor twaalf miljoen laten vertrekken.

"Tja, dan zit er niets anders op dan het seizoen uitdoen bij Anderlecht. Aruna heeft met bevestigd: hij speelt tot het einde van het seizoen voor Anderlecht. In juni ontstaat dan weer een nieuwe situatie." Toch eigenaardig want het contract van Aruna loopt tot 2006. Heeft de spits plannen om de wet van '78 te gebruiken om weg te geraken bij Anderlecht? Het lijkt er sterk op.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.