Hanni: "Ik ben niet de nieuwe spits van Anderlecht"

ZONDAG, 28 JANUARI 2018, 22:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sofiane Hanni is sterk uit de winterstop gekomen. Tegen Standard scoorde hij een hattrick wat zijn teller in 2018 op vier doelpunten in twee duels brengt. "Het is de eerste keer dat ik drie keer scoor op Standard. Ik ben hier erg blij mee. Anderzijds ben ik ook ontgoocheld."

"Het is jammer dat we niet gewonnen hebben, want aan de rust stonden we op voorsprong", zo vertelde Hanni na de partij. "Maar als ik eerlijk ben, moet ik toegeven dat een gelijkspel een juiste uitslag is. Na de rust was Standard beter. We konden gevaarlijk zijn op de tegenaanval, maar op het einde ontbrak de precisie. De sterkte van Standard lag vandaag vooral op de stilstaande fases. Met hun sterke jongens zorgden ze daar voor gevaar."

Hanni mocht vandaag opdraven als centrale spits en scoorde prompt drie keer. Heeft Vanhaezebrouck zijn scorende aanvaller gevonden? "Er mag dan wel een negen op mijn shirt staan (zijn rugnummer is 94, red.) ik ben niet de nummer 9 van Anderlecht", zo lachte de aanvoerder. "Ik kan er depanneren als de coach met me vraagt, maar ik wil benadrukken dat ik niet de nummer 9 van Anderlecht ben."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.