Broederstrijd in de clasico ?

ZATERDAG, 27 JANUARI 2018, 08:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Morgen kan het een heel speciale wedstrijd worden voor Albert Sambi Lokonga. Zijn broer, Paul Jose Mpoku, speelt namelijk bij Standard. "We hadden er wel al eens over gepraat dat het kon gebeuren", zegt Sambi Lokonga bij RSCA-tv, "We hadden alleen niet gedacht dat het zo vlug zou zijn."

Doordat Pieter Gerkens en Sven Kums gisteren nog altijd ziek in bed lagen, zit er dus een basisplaats in voor Sambi Lokonga. "Het zal in ieder geval een speciale wedstrijd worden dan. Ja, we plagen elkaar, we zijn er beiden van overtuigd dat onze ploeg gaat winnen. Ik zal in ieder geval niet twijfelen om hem neer te leggen en omgekeerd ook niet. Ik zal alles doen om de bal te heroveren, zelfs als het mijn broer is, maar ik zal dat doen zonder gevaarlijk of gemeen te zijn", aldus Sambi Lokonga.

Er zal alvast één iemand trots in de tribune zitten, mama Josée, papa Désiré bijft liever thuis, de spanning is hem te groot. "Als ze allebei op het veld staan zal ik niet alleen supertrots zijn maar ook overgelukkig", aldus mama Josée.



anderlecht-online forum