Trebel voor het eerst terug naar Sclessin

ZATERDAG, 27 JANUARI 2018, 07:19 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Extra piment voor de wedstrijd van morgen op Sclessin, Adrien Trebel keert voor het eerst terug naar Standard na zijn overgang naar RSC Anderlecht. Wacht hem een tifo zoals Defour ? Het wordt in ieder geval een zware opdracht morgen voor scheidstrechter Delferière om de wedstrijd van in het begin in handen te houden. Want er is ook nog Sa Pinto.

"Adrien zegt natuurlijk neen, als ik hem vraag of een soortgelijke tifo hem zou raken. Er staat de scheidsrechter in ieder geval een zware opdracht te wachten; hij moet van in het begin de wedstrijd goed aanpakken. Met de Defour-tifo kreeg hij kort na elkaar ook twee keer geel, dan ga je als scheidsrechter natuurlijk mee in de aanpak van de Standard-fans", aldus Vanhaezebrouck.

Scheidsrechter van dienst Sebastien Delferière, weet in ieder geval dat hij in een heksenketel zal terecht komen: "Provocatie of vijandigheid zal ik in ieder geval niet accepteren", is hij duidelijk.

Trebel zelf blijft er in ieder geval, momenteel nog, kalm onder. Hijweet ook dat hij zal uitgefloten worden. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.