Waar is het grijze shirt gebleven?

VRIJDAG, 26 JANUARI 2018, 21:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Kan u zich herinneren wanneer Anderlecht voor het laatst in het grijze uit-shirt speelde? Lezer Jaro maakt ons er attent op dat paars-wit zondag in Genk aantrad in het witte uit-shirt van vorig seizoen. Toen bedachten we ons dat het inderdaad lang geleden was dat we het grijze truitje nog gezien hadden.

Niet alleen in Genk, ook in de vorige uitwedstrijd op Club Brugge speelde Anderlecht in het witte shirt van vorig seizoen. De vorige drie uitwedstrijden werkte de landskampioen af in het paarse thuis-shirt. Het is van de achtste speeldag in Moeskroen geleden dat we het grijze shirt nog zagen.

Onze redactie nam contact op met de club en we kregen te horen dat "het soms de scheidsrechter is die beslist" dat er niet in het grijs gevoetbald kan worden. Maar lang hoeven we niet te wachten om het shirt opnieuw te zien. Zondag op Standard zal Anderlecht in de grijze truitjes spelen, zo laat de club ons weten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.