Onzekerheid over blessure Boeckx

VRIJDAG, 26 JANUARI 2018, 13:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Frank Boeckx zal ook dit weekend niet in de wedstrijdkern zitten. De doelman sukkelt opnieuw met de rug, zo vertelde Hein Vanhaezebrouck vanmiddag op zijn persconferentie. De coach sluit niet uit dat Boeckx langere tijd out kan zijn.

Eind vorig seizoen werd Boeckx geopereerd aan een hernia. Hij was toen al even op de sukkel, maar kon spelen. In september was hij opnieuw speelklaar na de operatie. Nu duikt het probleem weer op. "Frank sukkelt met de rug en we moeten vinden wat het probleem exact is", zo vertelt Vanhaezebrouck. "Verschillende mensen zijn met hem bezig om te kijken wat het probleem is en hoe ernstig het is. Hij ondergaat nog onderzoeken om zijn behandeling te bepalen."

Als Boeckx lange tijd out zou zijn, heeft Anderlecht met Matz Sels en Boy de Jong nog maar twee doelmannen over. Gaat Vanhaezebrouck daarom nog een extra doelman vragen voor de transfermarkt sluit? "In het reglement staat dat je buiten de transferperiode nog een keeper mag aantrekken om een blessure op te vangen. Als Boeckx lang out zou zijn, kunnen we nog altijd iets doen na 1 februari."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.