"Dendoncker verontrust mij het meest"

DINSDAG, 23 JANUARI 2018, 15:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Roger Vanden Stock is onrechtstreeks betrokken bij de transferperiode van RSC Anderlecht. En gaat ziet een paar evoluties waar hij zich zorgen om maakt zoals de eventuele transfer van Leander Dendoncker.

"Het is geen transferperiode zoals een andere, er zijn verschillende aspecten waar men moet rekening mee houden door de overname. Je moet nu twee keer nadenken voor je effectief een beslissing neemt. We probleren zoals altijd iedereen te houden. We hebben ook iedereen nodig om Brugge nog het vuur aan de schenen te leggen. Zowel Dendoncker als Trebel. Maar eerlijk, Dendoncker verontrust mij het meest", zegt Vanden Stock.

Transfers en jeugd

Ondanks de moeilijke situatie hoopt de bijna ere-voorzitter dat er toch nog versterking bijkomt deze wintermercato. Maar er moet ook rekening gehouden worden met de jeugd, daar zijn er meer en meer spelers die nadrukkellijk aan de poort van de A-kern zichzelf kenbaar maken. "We moeten dus ook zien dat we de jeugd een kans geven. Anderlecht moet Anderlecht blijven", aldus nog Vanden Stock.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.