Kabasele dicht bij terugkeer naar Brussel

ZATERDAG, 20 JANUARI 2018, 22:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Union Sint-Gillis heeft een akkoord bereikt met Nathan Kabasele om het seizoen vol te maken bij de Brusselse club. Kabasele trok afgelopen zomer de deur van Anderlecht definitief achter zich toe. Nu lijkt hij dus al terug te keren naar zijn geboortestad.

Kabasele debuteerde op 16-jarige leeftijd voor Anderlecht en gooide meteen grote ogen tijdens zijn invalbeurt tegen Bergen. Bevestigen lukte niet en ook heel wat uitleenbeurten waren geen succes. Afgelopen zomer verkocht Anderlecht hem aan de Turkse tweedeklasser Gaziantep BB. Ook daar zat hij tot nu toe meer op de bank dan dat hij in de basis stond. Hij scoorde twee keer.

Union, momenteel vijfde in de tweede periode in eerste klasse B, heeft nood aan aanvallende versterking. Het bereikte vanmiddag een akkoord met Kabasele en de spits woonde ook de wedstrijd tegen Westerlo bij (1-1). Nu moet Union er wel nog zien uit te raken met Gaziantep. Bij Union speelt onder meer Anderlecht-huurling Dylan Lambrecth als spits. Die kwam dit seizoen nog niet verder dan drie invalbeurten en 49 speelminuten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.