Vranjes traint weer mee

VRIJDAG, 19 JANUARI 2018, 08:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Na een goed gesprek met het clubbestuur heeft Vranjes de trainingen hervat bij AEK Athene. Intussen sprak de verdediger wel ook al met Hein Vanhaezebrouck en won hij informatie in bij Danijel Milicevic. Vranjes wil echt naar Anderlecht.

Het clubbestuur van AEK liet Vranjes weten dat hij  niet weg mag om sportieve redenen. De club staat tweede in de stand en is Europees nog actief. Het rekent op Vranjes om zijn sportieve doelen te behalen. Daarom veegde AEK Athene al drie huurvoorstellen van Anderlecht van tafel. Enkel wanneer Anderlecht 2,2 miljoen euro biedt, moeten de Grieken zwichten. Dat is de afkoopsom die in Vranjes' contract is opgenomen.

Begin deze week weigerde Ongjen Vranjes mee te trainen met AEK Athene om zo een transfer naar Anderlecht af te dwingen. Coach Manuel Jimenez heeft het zijn verdediger vergeven: "Iedereen maakt fouten", zo zegt hij.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.