Aruna reageert en sluit terugkeer niet uit

DINSDAG, 31 AUGUSTUS 2004, 00:31 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Aruna Dindane is gistermiddag vertrokken naar Ivoorkust. Toch lijkt hij, onder bepaalde voorwaarden, te willen terugkeren naar Brussel. Daar waar hij vorige week nog de deur dichtklapte, zette hij ze gisteren weer op een kier.


"Ik wil nog altijd tot een oplossing komen met Anderlecht", zei hij. Wat die oplossing dan mag zijn, daarover wilde de Afrikaan niet te veel in detail gaan.
"Mijn vertegenwoordigers zullen dat voor mij regelen", klonk het.
Officieel is dit dus Serge Trimpont, maar in de coulissen valt nadrukkelijk de naam van Jean-Marc Guillou als invloedrijke figuur achter de schermen. Het was alvast diens assistent Régis Laguesse die Dindane gisteren op de luchthaven vergezelde.

Midden deze week moet dus duidelijk worden met wie over wat wordt onderhandeld. Allicht komt een aangepast contract voor de komende maanden ter sprake. En ook de omschrijving van een gedetailleerde afkoopsom in het contract kan een vette kluif vormen.

"Pas als het in orde is, kom ik terug naar België", stelde de speler. "Zondag speel ik de interland tegen Soedan, daarna blijf ik mijn conditie onderhouden bij een Ivoriaanse club. Daar zal ik het allemaal in alle rust kunnen verwerken. De gebeurtenissen van de voorbije dagen hebben me fel geraakt. Het steekt me dat sommigen mij nu als de grote schuldige afschilderen. Ik ben altijd correct geweest met Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.