Van Holsbeeck: "Nog verdediger en scorende spits"

DINSDAG, 9 JANUARI 2018, 20:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Twee spelers wil Herman Van Holsbeeck nog zeker halen deze winter: een spits en een verdediger. "Ik ben bezig met een aantal dossiers", zo vertelt hij in het VTM Nieuws. Maar het is goed mogelijk dat we nog even op de spelers moeten wachten.

"Ik probeer deze transferperiode om de ploeg zo goed mogelijk te versterken met de middelen die me zijn aangereikt", vertelt Van Holsbeeck. "Ik ben bezig met een aantal dossiers. Tot nu toe hebben we al één speler gehuurd met optie tot aankoop (Kenny Saief, red.). In de komende weken ga ik kijken welke spelers we nog kunnen bijhalen om een nog betere ploeg te hebben en om onze doelstellingen te bereiken."

Van Holsbeeck weet goed wat hij wil. "We gaan proberen nog een centrale verdediger aan te trekken om het verlies van Kara Mbodj (geblesseerd tot maart, red.) op te vangen. Met Saief haalden we al een speler die de coach absoluut wilde. En omdat we met Teodorczyk nog maar één spits hebben, zijn we op de markt aan het kijken of we nog een vlotscorende spits kunnen vinden die weinig kost."

Van Holsbeeck bevestigt dat het wachten is tot spelers vertrekken om te zien wat Anderlecht nog kan doen op de transfermarkt. "Nu is het dus wachten en dat is moeilijk. Met mijn ervaring weet ik wel dat de laatste week van de transferperiode de belangrijkste is. In heb begin is het aftasten waar je staat. In de laatste dagen kan er dan veel gebeuren. Zo probeer ik mijn werk tot een goed einde te brengen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.