"Dendoncker en Teodorczyk mogen niet weg"

DINSDAG, 9 JANUARI 2018, 20:02 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck is duidelijk tegenover VTM-nieuws, zowel Lukasz Teodorczyk als Leander Dendoncker mogen niet weg. Tenzij er voor die laatste een waanzinnig bod binnenkomt, dan kan er gepraat worden. 

Dendoncker wordt hardnekkig gelinkt aan West Ham, maar over een vertrek kan er momenteel geen sprake zijn, zegt de general manager: "Door de blessure van Kara speelt Dendoncker nu centraal en hij kwijt zich prima van zijn taak. En dat moet hij nu nog zes maanden blijven doen en zich op zijn allerbeste niveau tonen. Dan kunnen we in de zomer toewerken naar een toptransfer. Alleen bij een waanzinnig bod willen we overwegen om hem in januari te laten vertrekken."
​​​​
Teodorczyk

Deze morgen raakte ook het bericht bekend dat Anderlecht Teodorczyk wil verkopen: "Niets van aan", zegt Van Holsbeeck, "Hij is momenteel onze enige spits. Als ik hem wil verkopen moet ik al twee vervangers hebben klaarstaan. En hij komt al enkele maanden niet meer aan scoren toe, dus is de interesse in hem ook minder."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.