Anderlecht wil Teodorczyk verkopen

DINSDAG, 9 JANUARI 2018, 07:25 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Lukasz Teodorczyk is een handvol, zelfs Hein Vanhaezebrouck heeft moeite om zijn spits te doorgronden. Dat is dan misschien ook de reden dat RSC Anderlecht de Pool wil verkopen én er moet geld in het laatje komen om een nieuwe spits aan te trekken. De transfer van Nicolae Stanciu zou in ieder geval al de goede richting uitgaan.

Herman Van Holsbeeck zakt vandaag af naar La Manga met een plan, Lukasz Teodorczyk verkopen en zo al zijn spitsen van de hand doen. De Pool komt maar niet meer aan scoren toe en heeft een jaarsalaris van ongeveer 1,7 miljoen euro, té veel dus. Als zal er een goede verkoper voor nodig zijn om Teodorczyk te verkopen. Zijn prestaties zijn in dalende lijn en een gemakkelijke jongen is hij nu ook niet bepaald.

Toch hoopt de general manager om zo een budget bijeen te krijgen, samen met de verkoop van Stanciu, om een nieuwe spits aan te trekken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.