Saief: "Alles geleerd van Hein"

DINSDAG, 9 JANUARI 2018, 07:17 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kenny Saief is blij met zijn overgang naar RSC Anderlecht, "een stap hogerop", zoals hij zelf zegt. Vooral de hereniging met Hein Vanhaezebrouck is een pluspunt voor de flankverdediger: "Hein Vanhaezebrouck leerde mij alles."

"In 2014 arriveerde ik in België en buiten een paar flitsen, had ik geen ervaring. De coach heeft mij alles geleerd, hij weet dan ook wat hij aan mij heeft. Hij heeft mij laten evolueren tot een totaalvoetballer", aldus Saief over Vanhaezebrouck.

"En ik weet ook wat ik aan hem heb", gaat Saief verder, "Ik ken zijn taken en zijn systeem en weet hoe hij werkt. En hij is hard, ook bij Gent twijfelde hij niet om mij op tijd met beide voeten op de grond te zetten. Maar ik heb niets tegen zo een zwaar regime. Mocht ik niet gedaan hebben wat Hein wilde, dan zat ik nu niet bij Anderlecht."

"Voor mij persoonlijk is dit een stap hogerop. Dit is niet zomaar de grootste club van België. Elke controle op trianing is perfect. Ik heb dan ook niet getwijfeld toen Anderlecht mij wilde, ook al had ik andere aanbiedingen op zak. Ik zal hier slagen", is Saief ambitieus.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.