West Ham toont interesse in Dendoncker

MAANDAG, 8 JANUARI 2018, 05:53 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Er komt terug Engelse interesse boven voor Leander Dendoncker, deze keer van West Ham. De vraag is natuurlijk op RSC Anderlecht hem zomaar laat gaan en ook Marc Coucke zal wellicht finaal nog iets te zeggen hebben. Door de afwezigheid van Kara Mbodji, speelt Vanhaezebrouck Dendoncker ook meer uit in de verdediging. 

De overeenkomst met Dendoncker is ook dat hij in de zomer mag vertrekken. En aangezien RSC Anderlecht al over een heel kleine kern beschikt, is de kans klein dat Dendoncker mag vertrekken.

Coach Hein Vanhaezebrouck ziet voor Dendoncker een rol weggelegd in de verdediging, een plaats waar hij ook liever begint te spelen. Het vergroot zijn kansen op een WK-selectie volgens de coach, want de spoeling is dun in de verdediging bij de Rode Duivels.

"Als Leander zich volledig focust op een plaats in de verdediging zullen er voor hem nog vele deuren opengaan", doelt de coach op de Rode Duivels. "Ik ben ervan overtuigd dat hij daar nog beter kan worden en zo een basisplaats kan afdwingen voor het WK. Hij wordt zelf ook enthousiaster om daar te spelen. We willen nu het spel opbouwen van achterin en daar wil Leander graag aan meewerken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.