"Ik was het slachtoffer van Svilar"

ZONDAG, 7 JANUARI 2018, 15:25 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Liam Bossin kwam in 2013 over van White Star. Hij kon zich echter nooit echt doorzetten te Neerpede en vertrok uiteindelijk naar Nottingham Forest. De keeper met Ierse roots, geeft toe dat zijn passage bij RSC Anderlecht eigenlijk tijdverlies was, vooral door de voorkeursbehandeling die Mile Svilar er kreeg. 

Mile Svilar genoot vele privilèges bij paars-wit, waardoor ook Silvio Proto uiteindelijk vertrok én Maxime Delanghe. Svilar vertrok ondanks alle voorkeursbehandelingen die hij kreeg, naar Benfica.

"Gedurende twee jaar kreeg Svilar een voorkeursbehandeling bij Anderlecht en daar was ik het slachtoffer van. Toen ik dan hoorde dat Svilar richting Benfica is vertrokken, heb ik bij mezelf gedacht: En daarvoor hebben ze dan alles gedaan ? Anderlecht heeft echt alles gedaan voor hem en nu zullen ze hem zelfs nooit in het doel van paars-wit zien staan", is Bossin eerlijk. 

En er waren inderdaad moeilijke momenten voor Bossin, die hij maar moeilijk kon aanvaarden: "Zo hadden ze mij eens gezegd dat ik bij de beloften in doel mocht staan. Tot het zover was. Dezelfde dag besloot Svilar dat hij wou spelen. Dat waren dingen die ik moeilijk kon accepteren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.