Oude raad van bestuur beslist over transfers

WOENSDAG, 3 JANUARI 2018, 06:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De uittredende raad van bestuur, dus ook de aandeelhouders die verkopen, zullen deze maand de beslissingen nemen in de transferdossiers. Herman Van Holsbeeck zal zoals gewoonlijk de dossiers voorbereiden en afwerken.

Na de overname door Marc Coucke trok Van Holsbeeck aan de alarmbel: wie zou er tijdens deze winterse transferperiode de beslissingen nemen in de transferdossiers? Marc Coucke wordt immers pas vanaf 1 maart de nieuwe baas. De manager wilde voorkomen dat hij de pineut zou worden van het ontstane machtsvacuüm. 

Uittredend voorzitter Roger Vanden Stock wilde de kar niet trekken en nu is beslist dat de huidige raad van bestuur, inclusief de aandeelhouders die hun deel in de club verkopen, de beslissingen neemt. Zij stellen Van Holsbeeck een budget ter beschikking en beslissen of een voorgestelde transfer wel of niet zal plaatsvinden.

Van Holsbeeck vertoeft momenteel op zijn vakantieadres in het Spaanse Marbella, maar heeft zijn transferdossiers, die al een tijd klaarliggen, al boven gehaald. Hij moet het voorstel van de raad van bestuur wel nog aanvaarden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.