Anderlecht wil supertalent van Juventus huren

DINSDAG, 2 JANUARI 2018, 07:03 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS RSC Anderlecht wil een poging doen om supertalent Marko Pjaca, een linkerflankspeler, zes maanden van Juventus te huren. Pjaca scheurde in maart de voorste kruisband is door die lange revalidatie te huur. Ook Schalke 04, Zenit Sint-Petersburg, AS Monaco en Fiorentina liggen op de loer. 

Na het EK 2016 betaalde Juventus 23 miljoen euro om de toen 21-jarige Pjaca over te nemen van Dinamo Zagreb. Eind maart 2017 scheurde hij tijdens een oefeninterland de voorste kruisband van zijn linkerknie. Op dat moment zat hij aan drie basisplaatsen en elf invalbeurten voor Juventus in de Serie A. Ook in de Champions League mocht hij vier keer invallen. Scoren lukte Pjaca niet.

Ondertussen is de 22-jarige Pjaca weer fit en wil Juventus hem zes maand verhuren om zijn ontwikkeling niet in de weg te staan. Liefst naar geen al te grote club, zodat het gevaar niet bestaat dat Pjaca bij zijn huurclub wil blijven. Zo maakt paars-wit een kleine kans. 

Ntep plan B

Als flankspeler moet Pjaca de blessure van Henry Onyekuru opvangen. Eergisteren schreven we al over de interesse van Anderlecht in Paul-Georges Ntep, maar die is volgens Het Nieuwsblad slechts een plan B voor als Pjaca onhaalbaar blijkt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.