Onyekuru in Nigeria, bond volgt situatie

ZONDAG, 31 DECEMBER 2017, 11:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Henry Onyekuru vertoeft sinds gisteren in zijn vaderland Nigeria om er wat tijd door te brengen met zijn familie. Intussen wil de Nigeriaanse voetbalbond weten hoe het nu verder moet met Onyekuru's knieblessure. De bondsdokters zullen zijn situatie van nabij opvolgen.

"We hebben contact met Onyekuru en hebben de teamartsen van de nationale ploeg om de feiten te onderzoeken", zo zegt bondsvoorzitter Amaju Pinnick aan Eni Sports. In Nigeria hebben ze duidelijk ook vernomen dat Anderlecht vasthoudt aan een operatie terwijl Onyekuru dat niet nodig acht. Nigeria rekent op Onyekuru voor het komende WK en volgt zijn situatie daarom op de voet.

Onyekuru zelft geniet intussen van wat tijd met zijn familie. "Terug thuis om wat tijd door te brengen met mijn familie. Familietijd versnelt het herstel. Als God het wil, keer ik beter en sterker terug", zo schrijft Onyekuru op twitter. Op de bijhorende foto zien we hem lopen op krukken.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.