Trio zal Van Holsbeeck bijstaan met transfers

ZATERDAG, 30 DECEMBER 2017, 07:03 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Na de voorstelling van Marc Coucke, uitte Herman Van Holsbeeck zijn ongenoegen over het beleid voor de komende wintermercato. Na vele interne gesprekken is de beslissing gevallen wie de general manager zal bijstaan: Jo Van Biesbroeck, Alexandre Van Damme en Michael Verschueren.

Coucke komt officieel pas 1 maart 2018 aan bij paars-wit en zal zich dus tot die datum ook niet bezighouden met eventuele transfers. Roger Vanden Stock neemt die verantwoordelijkheid ook niet meer in zijn laatste twee maanden. Dus stond Herman Van Holsbeeck er alleen voor en die zag dat ook niet helemaal zitten.

Nu is overeengekomen dat het viertal Van Holsbeeck, Van Biesbroek, Van Damme en Michael Verschueren, samen het transferbeleid zullen bepalen. Welk bedrag ze ter beschikking krijgen om de nodige versterkingen binnen te halen, staat nog niet vast. Begin januari wordt hierover vergaderd. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.