Vanden Borre solliciteert bij Anderlecht: "Kan top zijn tegen play-off

DINSDAG, 26 DECEMBER 2017, 07:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Na zijn avontuur bij TP Mazembe bleef het stil rond Anthony Vanden Borre. Maar hij is terug, en hoe. Vanden Borre steekt zijn ambitie niet onder stoelen of banken en is klaar om opnieuw te voetballen: "Ik wil. Neen, ik moet terug naar Anderlecht", aldus de Ket.

Vanden Borre spreekt voor het eerst na zijn avontuur in Congo. En de ex-Rode Duivel laat niets aan de voorbeelding over. Hij is klaar om opnieuw te voetballen, bij een topclub en het liefst van al bij RSC Anderlecht. "Voor mij is het duidelijk: ik kan Anderlecht helpen. Als het me nu in huis haalt, kan ik tegen de start van de play-offs op topniveau zijn", zegt Vanden Borre,

Maar als het Anderlecht niet is, mogen andere clubs ook. "Ik wil zo vlug mogelijk aansluiten bij een nieuwe club, zodat ik ook meteen meekan op winterstage. Het ideale scenario. De clubs mogen mij bellen: ik ben er klaar voor." 

"Voor Standard of Club Brugge zou ik trouwens nooit spelen, dat kan ik de supporters van Anderlecht niet aandoen. Ik wil gewoon terug naar Anderlecht. Of nog beter, ik moet terug naar Anderlecht. Ik wil daar mijn carrière afsluiten en er nadien nog blijven om de jeugd de helpen", is Vanden Borre duidelijk.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.