Sambi Lokonga: "Niet slecht gespeeld voor een debuut"

ZATERDAG, 23 DECEMBER 2017, 12:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Naast Francis Amuzu mocht ook Albert Sambi Lokonga een eerste keer in de basis starten. Een mooi moment voor de 18-jarige middenvelder. "Ik ben heel erg blij", zo vertelde hij na afloop. "Als de coach me nog oproept, zal ik klaarstaan."

Volgens Het Laatste Nieuws was debutant Sambi Lokonga meer aanwezig dan de ervaren Sven Kums aan wiens zijde hij speelde. "Ik vind persoonlijk dat ik een goede wedstrijd gespeeld heb, ook al leed ik enkele keren balverlies. Maar voor een eerste wedstrijd was het niet slecht", zo vertelde Sambi Lokonga na afloop aan RSCA.tv. "Ik voel erg veel voldoening."

De jongeling had ook een mening over de wedstrijd zelf. "In de eerste helft creëerden we veel kansen. Bij de rust hadden we 2-0 of 3-0 voor moeten staan. Ook in de tweede helft waren er enkele kansen, maar in de zone van de waarheid misten we wat lef. Dat heeft vandaag onze wedstrijd bepaald.''



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.