"Wil van Anderlecht hartelijke club maken"

VRIJDAG, 22 DECEMBER 2017, 15:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Marc Coucke kennen we als de polonaise-dansende voorzitter. Iets wat hij niet zo vlug ziet gebeuren bij RSC Anderlecht: "Al zal ik altijd mezelf blijven, ook bij Anderlecht", zegt Coucke. "Ik wil van Anderlecht een hartelijke club maken, met behoud van de waarden van de club, waar ik altijd respect zal voor hebben."

"Ik durf Anderlecht te vergelijken met de adel van de 20e eeuw. Die hadden macht, klasse en uitstraling. Wie toen openstond voor de industrialisering en de nieuwe economie, heeft het gehaald. Zij die zich afsloten niet", aldus Coucke.

Toekomst

"Deze winter ga ik mij nog niet bezighouden met transfers, toch niet die voor RSC Anderlecht, wel voor KV Oostende. In de zomer richt ik mij dan wel op paars-wit. Of ik mensen van KVO naar Anderlecht ga halen, dat weet ik eigenlijk nog niet. Ik wil eerst hier zien wie, waar werkt en hoe dat eraan toegaat. Misschien zie ik op sommige plaatsen mensen van Oostende zitten, maar dat zien we dan wel weer.''



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.