"Een club is altijd beter met een eigen stadion"

VRIJDAG, 22 DECEMBER 2017, 15:44 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ook het stadion, of het bouwen van een nieuw, kwam ter sprake op de persconferentie. Marc Coucke gaf toe dat een club altijd beter was met een eigen stadion. Maar of dat een nieuw wordt of het huidige stadion verbouwen, daar sprak hij zich nog niet over uit. "Ik wil nu vooral van Anderlecht een hartelijke club maken".

“Wat het stadion betreft: ik heb er weinig onderzoek naar gedaan. Ik weet wel dat een club het beter doet als ze een eigen stadion heeft. Zo blijkt uit mijn ervaring bij Lille. Daarnaast is het comfort van de supporters ook heel belangrijk.”

Boekhouding

“De boekhouding van Anderlecht niet rooskleurig? Daar ben ik het niet mee eens. Ze hebben een paar zware transfers gedaan ja. Maar er is veel potentieel om een aantal besparingen door te voeren en om de inkomsten te verhogen. En nee, ik bedoel niet dat de abonnementsprijzen omhoog moeten, au contraire.''



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.