Misschien contractaanpassing voor Aruna

MAANDAG, 30 AUGUSTUS 2004, 13:39 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht dreigde om Aruna Dindane een zware boete te geven, maar nu lijkt Paars-wit op zoek naar een andere oplossing. "We laten de hele zaak bezinken tot dinsdag, dan sluit de transfermarkt", zegt manager Herman Van Holsbeeck.


Woensdag gaat Anderlecht aan tafel met iemand die Aruna vertegenwoordigt. "Ik ben benieuwd wie dat is. Ik heb al 25 managers aan de lijn gekregen, die allemaal een oplossing hebben. Woensdag wordt de toekomst van Aruna bij Anderlecht besproken. Contractverlenging, aanpassing van het contract: we sluiten niks uit. Daar moeten we tot een oplossing komen."

Trainer Hugo Broos is niet te spreken over de hele situatie. "Ik dacht dat Aruna zijn dreigement niet zou uitvoeren. Helaas. Dit is dom en overschaduwt onze schitterende week in de Champions League", aldus Broos.

Voorzitter Roger Vanden Stock wilde geen commentaar kwijt. "Ik kan niet ontkennen dat er een groot probleem is. Maar het is nu niet het moment om verklaringen af te leggen", aldus de Anderlecht-voorzitter.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.