Vanhaezebrouck berispt journalisten

DONDERDAG, 21 DECEMBER 2017, 21:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Op zijn persconferentie vanmiddag las Hein Vanhaezebrouck de aanwezige journalisten de les. Hij is het beu in de kranten dingen te lezen die hij zou gezegd hebben, maar nooit gezegd heeft. 

'Ik lees vanalles. Jullie mogen doen wat jullie willen en schrijven wat jullie willen, maar jullie moeten stoppen met zich in mijn plaats te stellen", zo vertelde Vanhaezebrouck. "'Hein Vanhaezebrouck is niet tevreden over Hanni, zijn rol, hij klaagt ...'. Ik heb daar nooit over gesproken. Net zoals ik lees 'Hein Vanhaezebrouck heeft drie spelers nodig op die, die en die positie'. Ik kan u zeggen: jullie zitten allemaal verkeerd."

"Jullie stellen zich altijd in mijn plaats en ik lees dus dingen die ik zogezegd gezegd heb, maar die ik nooit heb uitgesproken. Nooit! Wellicht is het gissen, ofwel hebben jullie een informant die denkt dat ik zo denk", aldus de coach van Anderlecht.

"Jullie moeten daar mee stoppen", zo is Vanhaezebrouck duidelijk tegen de aanwezige journalisten. "Ik vertel al veel en bezorg jullie al veel informatie. Ik praat veel meer dan alle anderen. Dan moeten jullie niet beginnen met er nog eens dingen bij te doen.''



anderlecht-online forum