Verschueren: "Anderlecht is in goede handen"

DONDERDAG, 21 DECEMBER 2017, 19:58 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Michel Verschueren is opgetogen over de nieuwe eigenaar van RSC Anderlecht. "Anderlecht is in goede handen", laat hij weten aan VTM-nieuws. Over de mogelijke rol van zoon Michaël Verschueren, wil Mister Michel zich niet uitspreken. 

"Ik ben gerustgesteld", is vader Verschueren eerlijk, "Coucke is een man met veel ambitie en met kapitaal en hij kent het Belgisch voetbal door en door. De toekomst van RSC Anderlecht is op sportief vlak veilig gesteld. Ik vind het nog altijd een ongelofelijk dat ze dit dossier in alle geheimhouding hebben kunnen afwerken."

De naam van Michaël Verschueren, zoon van Mister Michel, wordt vaak genoemd als de mogelijke opvolger van Herman Van Holsbeeck. Het was ook zoon Verschueren die de grote motor was achter het hele dossier. Maar vader Verschueren wil zich niet uitspreken over de eventuele toekomstige rol van zijn zoon.

“Ik wil Herman Van Holsbeek niet nerveus maken. Bovendien heeft mijn zoon zijn eigen weg gemaakt op gebied van zijn carrière. Hij is zijn eigen baas van verschillende projecten. Ik ga mij daar niet over uitspreken. Morgen is de persconferentie waar wellicht het één en het ander zal duidelijk worden", aldus nog Verschueren.



anderlecht-online forum