Vanhaezebrouck: "Coucke is Belg en ambitieus. Een goede keuze"

DONDERDAG, 21 DECEMBER 2017, 14:42 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Deze middag was het persconferentie op Neerpede naar aanleiding van de wedstrijd tegen Eupen vrijdag. Maar de allereerste vraag die Vanhaezebrouck kreeg ging natuurlijk over de nieuwe eigenaar: Marc Coucke. Veel wou de coach er niet over kwijt, maar hij was wel tevreden met de keuze voor Coucke.

"Ja, ik ben blij met de keuze voor Coucke, hij is een Belg en is ambitieus. Bovendien heeft hij zijn kwaliteiten in het Belgische voetbal al bewezen. Het is goed voor iedereen dat er nu duidelijkheid is. Duidelijkheid is altijd positief. Nee, ik heb nog geen contact gehad met Coucke en meer wil ik daar eigenlijk ook niet over kwijt. We zijn hier voor de wedstrijd tegen Eupen morgen", zegt de coach, "Het is een speciale week geweest voor ons. Eerst die 5-0-nederlaag tegen Club Brugge en dan die overname. Maar onze focus ligt nu vooral op het duel met Eupen, morgenavond.''



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.