"Iedereen moet eens in de spiegel kijken"

ZONDAG, 17 DECEMBER 2017, 18:12 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Frank Boeckx kreeg de voorkeur op Matz Sels en mocht zich uiteindelijk vijf keer omdraaien. Bij de 2-0 ging de doelman ook niet vrijuit. Hij was dan ook kritisch voor zichzelf na afloop, maar ook voor zijn ploegmaats: "We moeten allemaal eens in de spiegel kijken."

"We hielden goed stand de eerste 42 minuten, maar dan vallen die twee goals op nog geen minuut. Je ziet zo alle kopjes naar de grond gaan dan en dat zou niet mogen. We moeten op dat moment voortspelen voor het truitje dat we dragen, en dat hebben we niet gedaan. We hebben de supporters in de steek gelaten", is Boeck eerlijk.

De doelman geeft ook zijn eigen fouten toe, maar hij was niet alleen: “We moeten even in de spiegel kijken, ons afvragen of we alles gegeven hebben en die kloof niet groter laten worden. Of ik twijfel dat iedereen alles gegeven heeft? Ik vind dat iedereen die vraag voor zichzelf moet stellen. Het belangrijkste nu is dat we zo vlug mogelijk terug opstaan en alsnog proberen om de achterstand met Brugge te verkleinen.''



anderlecht-online forum