Delferière: "We zijn klaar voor zondag"

ZATERDAG, 16 DECEMBER 2017, 07:44 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Geen Video Assistant Referee op Jan Breydel morgen, wel dé beste Belgische scheidsrechter momenteel, Sebastien Delferière. Dat beaamt ook Hein Vanhaezebrouck, al voegt hij er wel fijntjes aan toe dat het Delferière was die Dion Cools geen tweede gele kaart gaf. De scheidsrechter laat het allemaal niet aan zijn hart komen en is klaar voor zondag.

Vanhaezebrouck liet ook nog even optekenen dat het Brugse publiek een grote invloed kan hebben op de beslissingen die een scheidsrechter neemt, ook al is die Sebastien Delferière. 

"De scheidsrechters zijn er klaar voor", reageert Delferière op die uitspraken, "Het is ook niet mijn eerste topper, zonder videoref, we kunnen echt wel met die druk om. En het publiek? Laat ze maar ambiance maken op de tribune, ik heb niets liever. Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Het is nu aan de coaches om te zien dat hun teams er ook klaar voor zijn.''



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.