Kums nieuwste zorgenkind, jongeren houden zich klaar

VRIJDAG, 15 DECEMBER 2017, 16:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - WEDSTRIJDEN Adrien Trebel raakt niet tijdig hersteld voor de wedstrijd van zondag tegen Club Brugge. Dat liet coach Hein Vanhaezebrouck vanmiddag weten. Ook Kara Mbodj is erg onzeker, hij trainde nog niet. Tot overmaat van ramp is er met Sven Kums nu nog een zorgenkindje bijgekomen.

"Kums heeft gisteren een tik gekregen op de training en het wordt wat afwachten. Ik hoop dat we hem kunnen recupereren zondag", zo vertelde Vanhaezebrouck. Naast de al vernoemden kan hij zondag ook niet rekenen op de Deschacht en Teodorczyk (geschorst), Sowah (operatie), Najar (nog niet speelklaar), Chipciu (in Roemenië om uitvaart van zijn vader te regelen) en Stanciu. "Hij trainde deze week één keer en is hervallen in zijn spierblessure", aldus de coach.

Vanhaezebrouck heeft dus amper voldoende veldspelers over voor zondag. Als Kums en Kara niet fit raken, zijn het er slechts elf. "Ongetwijfeld zullen we enkele beloften op de bank moeten zetten. Als het nodig is, dan zal één van die jongens moeten spelen ook. Maar we hebben genoeg goede spelers om een weerbaar elftal op de been te brengen. De bank zal wat jonger zijn, maar dat kan ook geen kwaad.''



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.