"Club is niet beter, ze hebben alleen meer geluk"

VRIJDAG, 15 DECEMBER 2017, 06:50 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sofiane Hanni kijkt het duel tegen Club Brugge met vol vertrouwen tegemoet. Zelfs bij een verlies op Jan Breydel wil hij de titeldroom nog niet opbergen, al geeft hij wel toe dat er dan een groot probleem is. Al blijft hij rekenen op de play-offs.

"Nee, ik ben niet onder de indruk van Club Brugge, met het nodige respect als je naar de rangschikking kijkt, durf ik zeggen dat ze niet beter zijn dan ons. Kijk maar naar de wedstrijd in het Astridpark. Maar het is een goede ploeg die uitstekend draait. Maar we trekken niet als angsthazen naar Olympia", is Hanni strijdvaardig.

"Waar en of ik speel ? Dat moet je aan de trainer vragen. Het is aan ons om te doen wat de trianer ons vraagt. Het is voor dit soort duels dat ik profvoetballer ben geworden", gaat Hanni verder, "Ik zal mij zoals altijd blijven inzetten voor de club, ook al fluiten de supporters mij soms uit. Ik zou graag een speler zijn met wie de supporters zich kunnen identificeren. Mijn hart is paars en mijn liefde voor de club is groot.''



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.