Teodorczyk "spreekt"

VRIJDAG, 15 DECEMBER 2017, 06:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Een interview met Lukasz Teodorczyk is een zeldzaam goed. Maar nu heeft hij toch gesproken, al dan niet in een interview maar via een open brief op zijn Facebookpagina. Hij reageert op de kritiek van de voorbije maanden en zegt dat hij hard blijft werken om opnieuw tot scoren toe te komen.

Allereerst reageert de Pool op het gerucht dat hij in onmin zou leven met zijn ploegmaats en hen zelfs de hand niet meer zou willen schudden.

"Ik heb nog altijd een goed contact met al mijn makkers in de kleedkamers, wie dat niet wil geloven mag altijd contact met hen opnemen. De laatste tijd komt er heel veel foute informatie over mijn persoon naar buiten. Mijn prestaties op het veld zijn minder, maar dat mag geen excuus zijn om valse info naar buiten te brengen."

"De middenvinger op Brugge was geen gemanierd gedrag, dat besef ik, maar ik heb daarvoor geboet en het is dus tijd om dat af te sluiten. Die kwam er uit frustratie, net als mijn natrappen naar Aidoo, waar ik ook al voor geboet heb. Allemaal dingen uit het verleden. Ik focus mij nu op de toekomst en ik blijf hard werken op het veld. En enkel met hard werken zal ik weer tot scoren komen", aldus nog Teodorczyk.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.