Aruna: "Ik wil rust nu"

MAANDAG, 30 AUGUSTUS 2004, 09:16 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Aruna zorgde afgelopen weekend voor heel wat ophef door niet te komen opdagen voor de training noch voor de match tegen AA Gent.

De Ivoriaanse spits van Anderlecht uitte daarmee zijn ongenoegen over het feit dat paars-wit hem niet laat vertrekken. Enkele Engelse eersteklassers zouden namelijk gëïnteresseerd zijn in de Gouden Schoen.

"Ik wil niks meer zeggen over die hele zaak, ik wil rust nu", was het enige wat Aruna er zelf over kwijt wou aan de pers.
Volgens de kranten heeft Jean-Marc Guillou, de sterke man van Beveren en de man die Aruna opleidde in zijn Ivoriaanse Académie, een sterke invloed op het gedrag van de Anderlecht-spits. Guillou zou dagelijks contact hebben met hem.

Zaterdag kwam Aruna niet opdagen voor de match tegen AA Gent. Zit Guillou daar voor iets tussen? "Onzin", zegt de Fransman. "Ik wist niets van zijn afwezigheid. Hij heeft me zaterdag pas gebeld dat hij niet zou spelen."

"Het is Anderlecht dat de problemen heeft gezocht", gaat Guillou door. "Ze beloven hem dat hij mag vertrekken en plots houden ze die belofte niet meer."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.