Baseggio misschien tegen Charleroi, Mbo weekje rust

MAANDAG, 30 AUGUSTUS 2004, 09:07 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Zaterdag zag het er nog slecht uit voor Baseggio (stamp in de nieren), maar gisteren liet de medische staf van Anderlecht omtrent zijn speelkansen optimistische geluiden horen voor de partij in Charleroi.

Voor Mbo Mpenza (handletsel) gebeurde het tegenovergestelde. Dezelfde medische staf liet zelfs al weten dat hij liever wil dat de aanvaller minstens een week rust neemt omdat de ligamenten van de hand gescheurd zijn. Als Mbo hervalt, zou dat een inactiviteit van verschillende maanden tot gevolg kunnen hebben. Dat ziet paarswit uiteraard niet zitten.

"Mbo en Baseggio worden voor de training van maandag onderzocht door de medische staf van de nationale ploeg", aldus de bondscoach. "Daarna nemen we een beslissing. Ik weet wel dat Mbo eerst nog een bezoek aan een handchirurg brengt. Ik had hem aan de telefoon en hij klonk in elk geval optimistisch. Ik wacht af."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.