Kandidaat-kopers hebben nog één week

MAANDAG, 11 DECEMBER 2017, 15:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Kandidaten om Anderlecht te kopen hebben tot volgende week dinsdag de tijd om een bod op papier te zetten en dit officiëel in te dienen bij de Raad van Bestuur van Anderlecht. Het is goed mogelijk dat de club niet volledig verkocht wordt, maar slechts vijftig procent + één aandeel van eigenaar wisselt.

Anderlecht heeft aan alle geïnteresseerden laten weten dat het volgende week dinsdag hun finaal bod wil ontvangen. Daarna zullen de leden van de Raad van Bestuur de aanbiedingen bestuderen en beslissen in welke mate ze willen ingaan op wat hen voorligt. Sommige aandeelhouders willen niet per sé (al) hun aandelen verkopen. Daarom werd de kandidaat-kopers ook gevraagd een bod te doen om vijftig procent van de aandelen plus één over te nemen.

Dat laatste werd ook specifiek aan Ghelamco-topman Paul Gheyssens meegedeeld. Hij had al een officieel bod uitgebracht op alle aandelen, maar dit verliep op 20 november. Op vraag van Anderlecht is dit nu verlengd.

Alle info beschikbaar

Om hun bod goed te kunnen voorbereiden, kunnen de kandidaat-kopers deze week beschikken over alle noodzakelijke informatie. Ze kunnen de boekhouding van de club volledig uitpluizen.

Voor eind dit jaar wil Roger Vanden Stock de transactie rond hebben.



anderlecht-online forum