Vanhaezebrouck wil doorgaan met Teodorczyk

VRIJDAG, 8 DECEMBER 2017, 07:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Hein Vanhaezebrouck hoeft voorlopig niet meteen een nieuwe aanvaller. Volgens Het Nieuwsblad is de coach ervan overtuigd dat hij Lukasz Teodorczyk er bovenop kan helpen. Deze laatste zou intussen een knop hebben omgedraaid en positieve signalen vertonen.

Terwijl Leander Dendoncker na de wedstrijd tegen Celtic een interview gaf, kwam Teodorczyk wat dollen met een namaakmicrofoon. Iets wat hij nog nooit gedaan heeft. Toen Het Nieuwsblad hem wat later probeerde te strikken voor een interview, kwam hij zowaar even uit de bus. De krant ziet er een charmeoffensief in richting de pers. 

Intussen klinkt het dat Teodorczyk zich opnieuw honderd procent inzet op training. De spits wil immers dolgraag naar het WK en dat bij begin november niet geselecteerd werd voor de oefeninterlands tegen Mexico en Uruguay, deed zijn ogen opengaan. Sindsdien heeft hij zich herpakt. 

Dat de spits de laatste maanden zo moeilijk scoort, is voor Vanhaezebrouck omdat hij kampt met een vertrouwenscrisis. De Anderlecht-coach gelooft dat hij zijn spits uit dit dal kan helpen en houdt daarom de pistes voor nieuwe spitsen nog wat af. Dat Teodorczyk goed ligt in de groep, sterkt Vanhaezebrouck in het geloof dat het goed kan komen.



anderlecht-online forum