Obradovic: "Meer spelen of oplossing zoeken in januari"

DONDERDAG, 7 DECEMBER 2017, 07:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Sinds Hein Vanhaezebrouck coach is, pendelt Ivan Obradovic tussen basis en bank. Dat maakt de Serviër zorgen. Met het oog op het WK wil hij meer spelen. "Ik wil het WK voor geen geld ter wereld missen. Als ik niet meer speel, moet ik misschien een oplossing zoeken in januari."

Amper vier keer in dertien wedstrijden startte Obradovic onder Vanhaezebrouck. "Door de interlandbreak, een kleine blessure en een ziekte zat er geen continuïteit in mijn prestaties. Pas nu groei ik naar mijn beste vorm toe", zo vertelt de verdediger. Het probleem is echter dat Vanhaezebrouck wanneer hij 3-4-3 speelt, niet meteen een plaats heeft voor Obradovic.

"Vorig seizoen was ik een vaste titularis, maar sinds de trainerswissel is dat niet langer het geval. Dat is frustrerend. Ik zou meer willen spelen, zeker met het oog op het WK. Ik heb dat ook aan de trainer verteld. Het WK is een historische gebeurtenis voor Servië en dat wil ik niet missen. Als ik maar één wedstrijd op drie speel, moet ik in januari misschien een oplossing zoeken."

"Maar liefst van al blijf ik gewoon bij Anderlecht", benadrukt Obradovic. "Ik ken de club en we spelen voor de titel." Anderlecht zelf is niet van plan om Obradovic te verkopen. Enkel wanneer hij zelf aandringt, kan er sprake zijn van een transfer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.