"Als we Vanhaezebrouck enkele weken vroeger konden aanwerven ..."

WOENSDAG, 6 DECEMBER 2017, 21:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Bij de terugkeer uit Glasgow maakte Herman Van Holsbeeck voor de microfoon van VTM de balans op van de voorbije Champions League-campagne. Na de zege bij Celtic overheerst het gevoel van de gemiste kans. "Met een andere aanpak hadden we thuis tegen Celtic minstens kunnen gelijkspelen."

"Na de wedstrijd waren we allemaal heel tevreden met het resultaat. Als je de hele campagne bekijkt, dan denk ik dat we iets hebben laten liggen omdat we volgens mij sterker waren dan Celtic", zo vindt Van Holsbeeck. "Als de Hein Vanhaezebrouck enkele weken vroegen hadden kunnen aanwerven, dan denk ik dat we vandaag heel tevreden zouden zijn. Maar met 'als' daar win je niets mee. De Champions League is voorbij en we moeten ons nu focussen op de titel."

"Twee ploegen van andere planeet"

Het woord 'mislukt' wil Van Holsbeeck niet in de mond nemen over deze campagne. "Het doel was om derde te eindigen. We zaten in de poule met twee ploegen van een andere planeet. Dat bleek ook tijdens de wedstrijden. Van hen kon je moeilijk winnen, zelfs al konden we thuis onze voet naast Bayern zetten."

Het is vooral de thuiswedstrijd tegen Celtic die Van Holsbeeck op de maag ligt. "Als je de partij van gisteren bekijkt, dan denk ik dat we met een andere aanpak toen minstens een gelijlspel hadden kunnen behalen.''



anderlecht-online forum