Hanni: "Geheel ander gezicht getoond"

WOENSDAG, 6 DECEMBER 2017, 12:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sofiane Hanni was misschien wel de beste speler op het veld gisteren in Celtic Park. De Anderlecht-aanvoerder dirigeerde zijn team vooral voor de rust en had een voet in iedere goede aanval. "We moeten nu vooral spijt hebben over onze vorige prestaties."

"We zouden het verdienen om ons als derde te plaatsen voor de Europa League. We toonden een volledig ander gezicht dan tijdens onze vorige wedstrijden, ook als was de laatste match tegen Bayern ook niet slecht", vertelde Hanni na de partij.

"Mochten we erin geslaagd zijn om in het begin van de wedstrijd te scoren, dan weet je niet hoe het kan aflopen", gaat de aanvoerder verder. "Maar het is niet vanavond dat we ons ticket voor de Europa League hebben verloren, dat gebeurd ein de vorige wedstrijden."

"Het is wel fijn om deze campagne af te sluiten met een overwinning. Voor de eer, de fierheid en het imago van de club.''



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.