"Iedereen maakt fouten, wij, Standard en de scheidsrechter"

DONDERDAG, 30 NOVEMBER 2017, 10:23 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Bruno Massimo bekijkt de wedstrijd van een nuchtere kijk. De scheidsrechter deed zijn duit in het zakje op gebied van fouten, maar Bruno wil niet alles in de schoenen van de ref schuiven. "Bij zo een soort wedstrijden maakt iedereen fouten. Zowel wij als de tegenstander, als de scheidsrechter", aldus Bruno.

"De fout op Harbaoui was een duidelijke penalty voor ons. Even later langs de andere kant, komt Edmilson hard op mij ingevlogen met zijn arm, ik was ervan overtuigd dat de scheidsrechter had gefloten want het was een duidelijke overtreding op mij. Integendeel, hij laat verder spelen en enkele seconden later is het penalty voor Standard. Gelukkig schieten ze hoog over. Maar we moeten niet alles op ref Wouters steken. Het was ook voor hem een moeilijke wedstrijd", neemt Bruno het op voor de spelleiding.

Anderlecht liet ook na om het goede voetbal van de voorbije speeldagen door te trekken: "Dat het geen gemakkelijke wedstrijd ging worden wisten we op voorhand. Een hevige strijd met veel duels en toegegeven, Standard won die in het begin ook allemaal", is Bruno eerlijk, "Maar doordat het spel zou vaak stillag was het ook moeilijk voetballen.''



anderlecht-online forum