"Schwalbe van het jaar"

DONDERDAG, 30 NOVEMBER 2017, 07:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht-Standard is altijd een geladen duel, en ook deze zal opnieuw de geschiedenisboeken ingaan. Niet op voetballend vlak, maar voor een incident naast het veld. Er was namelijk aan de zijlijn de "Schwalbe van het jaar" door ... trainer Ricardo Sa Pinto.

Veel voetballen kwam er ook niet aan te pas, nadat Standard op voorsprong kwam was tijdrekken het moto bij de Rouches. Toen Standard trainer Sa Pinto een bekertje naast zich gegooid kreeg op het veld, gingen alle remmen los bij de Portugees, en hij rolde over de grasmat;

Het biergooien van de paars-wit supporters is niet goed te keuren, maar de actie van Sa Pinto nog minder. Hein Vanhaezebrouck kon ook niet lachen met hele voorval en noemde de zogenaamde "val" van Sa Pinto nu al de "Schawlbe van het jaar".

"Ik heb zeker geen problemen met Standard als ploeg op het veld", reageerde Vanhaezebrouck na afloop, "De ploeg naast het veld is een schande. Sa Pinto kreeg een paar druppels bier op zijn voet, dat moet waarschijnlijk heel erg pijn gedaan hebben", voegde de coach er cynisch aan toe.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.