Anderlecht uitgeschakeld in de beker

WOENSDAG, 29 NOVEMBER 2017, 20:43 - Skyhawk

WEDSTRIJDEN Anderlecht verloor zo pas in de Beker van België tegen Standard en is andermaal vroeg uitgeschakeld in de beker. Paars-wit slikte vroeg in de eerste helft de enige goal van de partij. Standard miste nog een penalty voor de rust. Anderlecht creëerde amper kansen, al drukte het wel. De wedstrijd werd ook een paar keer onderbroken wegens opstootjes met de fans en Standard coach Pinto.

Resultaat: 0-1
Doelpunt: 18' Carlinhos 0-1

Anderlecht: Sels, Appiah (74' Kums), Kara, Spajic, Obradovic, Dendoncker, Trebel, Bruno, Onyekuru, Hanni, Harbaoui
Standard: Gillet, Lutsjkevtsj, Luyindama, Laifis, Pocognoli, Fai, Agbo, Marin, Edmilson, Carlinhos (82' Scholz), Orlando Sa (91' Dienepo)

Geel: Appiah, Orlando Sa, Fai, Spajic, Dienepo
Rood:/

Fases van de match:
97' Einde van de wedstrijd.
95' Geel kartonnetje voor Obradovic.
94' Geel kartonnetje voor Spajic.
92' Onyekuru met een kans: hij draait zich vrij en schiet! De bal gaat over en naast.
91' Wissel: Emond in, Orlando Sa out.
90' Corner voor Paars-Wit.
90' Slechts 6 minuten extra tijd.
87' Wissel: Dienepo in, Edmilson out.
84' Corner voor Anderlecht.
81' Corner voor RSC Anderlecht.
79' Trainer Pinto is naar de tribune gestuurd. De match hervat weer.
77' Wissel: Scholz in, Carlinhos out.
77' De coach van Standard steekt het kot in brand. Hij gaat neer en blijft minutenlang op het veld zitten. Er ontstaat een opstootje voor de bank.
72' De bal gaat over de achterlijn: corner voor RSC Anderlecht.
70' Corner voor RSC Anderlecht.
69' Wissel: Kums in, Appiah out.
68' Marin probeert een goal te versieren met een vrije trap, maar de bal wordt afgeblokt. Het wordt een hoekschop.
66' Hanni met een mogelijkheid: hij levert een gekraakt schot af! De kans mist precisie want de bal gaat voorlangs.
62' Onyekuru moet een harde tackle incasseren van Fai. Fout! Een gele kartonnetje en een vrije trap zijn het gevolg!
60' Harbaoui komt aangelopen en kan de bal binnen schuiven, maar de bal gaat naast het doel.
58' Hanni krijgt een kans en schiet! De bal wordt geblokt. Het wordt een hoekschop.
55' Kans voor Agbo met een schot! De bal wordt geblokt.
54' Fout van Appiah. Een vrije trap is het gevolg.
51' Kara kan overhoeks koppen, maar Gillet voorkomt een doelpunt met een sprong.
51' Laifis trekt Dendoncker wat te opzichtig omver. De scheidsrechter grijpt in. Een vrije trap is het gevolg.
50' De wedstrijd wordt hervat.
50' De fans van Paars-Wit maken amok en de wedstrijd wordt stil gelegd. Eén vuurpijl op het veld en in het rond vliegend bier is voldoende voor de ref om de partij op te schorten. Roger Vanden Stock is in ieder geval niet blij met de acties van de fans. De voorzitter wordt hoofdschuddend in beeld gebracht. Kara en Hanni trachten de fans te bedaren, maar zonder succes.
48' Spajic krijgt een kans en schiet! De kans wordt afgestopt door de verdediging.
47' Hanni creëert een kans met een afgeweken bal, maar de bal gaat naast het doel.
46' Een kansrijke aanval van Onyekuru wordt onterecht afgevlagd voor buitenspel!
45' Start van de tweede helft.

45' Rust.

47' Harbaoui wordt door de verdediging geloodst maar Gillet is eerst op de bal en voorkomt erger.
45' Trebel krijgt een kans via een vrije trap. De mogelijkheid eindigt tegen de paal via het hoofd van een Standard verdediger.
41' Carlinhos kan net niet bij de bal!
36' Geel kartonnetje voor Orlando Sa.
36' Appiah trekt Edmilson wat te opzichtig omver. De scheidsrechter grijpt in. Een gele kartonnetje en een vrije trap zijn het gevolg!
33' Edmilson faalt vanop elf meter! De bal gaat over het doel.
32' Orlando Sa wordt afgestopt door Trebel met een haakfout. Penalty! Er ging wel een duidelijke fout van Edmilson aan vooraf, andermaal niet gefloten.
31' Bruno ontsnapt op de flank, maar de bezoekende verdediging keert zijn voorzet voor de neus van Harbaoui.
23' Duwfout van Pocognoli op Harbaoui in het strafschopgebied, maar de ref heeft het niet opgemerkt! Hij geeft hoekschop.
22' RSC Anderlecht lijkt van slag te zijn.
18' GOAL! Carlinhos scoort in de rebound nadat Orlando Sa de paal trof na een knappe combinatie door het hart van de verdediging.
15' Anderlecht is zijn overwicht toch wat kwijt gespeeld. Standard is minstens de evenknie.
14' De scheidsrechter heeft een duwfout gezien van Spajic. Edmilson is het slachtoffer. Vrije trap, oordeelt de ref!
9' Orlando Sa krijgt een kans en schiet! Sels staat in de baan van de bal en voorkomt een goal.
8' Onyekuru ruikt zijn kans en knalt! Het leer zoeft over de goal.
7' Fai trapt op de voet van Onyekuru. De scheidsrechter heeft het gezien. Een vrije trap is het gevolg.
6' Anderlecht is goed gestart en domineert. Echte kansen zijn er vooralsnog niet.
0' De wedstrijd gaat van start.

Opstelling RSC Anderlecht: Sels, Appiah, Kara, Spajic, Obradovic, Dendoncker, Trebel, Bruno, Onyekuru, Hanni, Harbaoui
Opstelling Standard: Gillet, Lutsjkevtsj, Luyindama, Laifis, Pocognoli, Fai, Agbo, Marin, Edmilson, Carlinhos, Orlando Sa