Nieuwe webpoll: wie is uw centrumspits?

WOENSDAG, 29 NOVEMBER 2017, 13:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE Nu Lukasz Teodorczyk weer fit is, kan Hein Vanhaezebrouck weer rekenen op zijn drie centrumspitsen. Maar zou u hem opstellen momenteel? Of wist Hamdi Harbaoui u te overtuigen de voorbije twee duels? Of wil u Robert Beric eens écht in actie zien? Stem in onze nieuwe poll.

Teodorczyk krijgt dit seizoen heel wat kritiek te slikken. Hij scoort veel minder dan een jaar geleden en tegen Bayern miste hij enkele oplegde kansen. Coach Vanhaezebrouck blijft zijn spits verdedigen en wees op het enorme werk dat hij opknapt voor de ploeg. Vindt u het terecht dat Vanhaezebrouck vasthoudt aan de Pool als eerste keuze?

Of kon Hamdi Harbaoui u de voorbije twee competitieduels overtuigen? De Tunesiër stond in de basis omdat Teodorczyk geschorst was en scoorde tegen Kortrijk. En wat denkt u over Robert Beric? Verder dan enkele korte invalbeurten kwam hij in zijn drie maanden bij Anderlecht nog niet. Onterecht volgens u?

Teodorczyk, Harbaoui of Beric: wie van deze drie moet Vanhaezebrouck in de wedstrijden die er nog aankomen voor de winterstop gebruiken als diepe spits? Henry Onyekuru is voor de coach geen optie op die positie, dus hem nemen we niet op in deze poll. U kan stemmen op onze startpagina.

Boeckx krijgt voorkeur op Sels

In onze vorige poll peilden we naar uw voorkeur in doel. Iets meer dan de helft (51,5 procent) van de stemmers vindt dat Vanhaezebrouck moet kiezen voor Frank Boeckx tussen de palen. Ongeveer één derde (32,5 procent) kiest voor Matz Sels. Voor een rotatiesysteem is amper 16 procent van jullie te vinden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.