"Moment niet ideaal om veld te vervangen"

DINSDAG, 28 NOVEMBER 2017, 19:49 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht heeft momenteel een heel drukke kalender in het Constant Vanden Stock Stadion. Morgen speelt het er al zijn derde thuiswedstrjid op één week tijd. Hein Vanhaezebrouck pleit wel voor een nieuw veld, maar hij beseft dat de tijd om het te vervangen niet ideaal is. 

"Het is geweten dat het veld momenteel een probleem is", zegt de coach, "Maar ik begrijp dat de moment om er iets aan te doen, niet ideaal is. We zullen nog wat geduldig moeten zijn. We zijn ook niet de enige club blijkbaar die er last van hebben."

Ook AA Gent en Club Brugge bespreken momenteel de staat van hun veld. En niet alleen in de Belgische competitie vormt het probleem is, ook in het buitenland. Zo raakte Youri Tielemans geblesseerd aan de knie tijdens de wedstrijd aan de knie. De middenvelder zal dit seizoen niet meer in actie komen en gaat volgens La Dernière Heurekomende donderdag al onder het mes te Antwerpen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.