Bruno: "Krediet moet je verdienen"

DINSDAG, 28 NOVEMBER 2017, 10:12 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Massimo Bruno heeft geen al te leuke tijd achter de rug bij RSC Anderlecht. Al lijkt hij nu precies toch wel vertrokken, een doelpunt op Moeskroen en drie assists tegen KV Kortrijk. Bruno zelf hoopt en bid dat hij nu vertrokken is, want hij wil het eerst en vooral maken bij paars-wit.

Over een terugkeer naar Leipzig wil Bruno zich niet uitspreken, hij beseft ook dat ze daar niet op hem zitten te wachten. De volgende oplossing is een transfer, maar daarvoor moet hij eerst doorbreken bij Anderlecht.

"Mijn makelaar heeft wel af en toe contact met Leipzig, maar het is niet dat ze daar op mij zitten te wachten. Ik moet nu hard werken voor een basisplaats bij Anderlecht en nadien zien we wel. MIjn ambitie is om volgende zomer ergens een meerjarig contract te tekenen en ja, het liefst van al bij paars-wit. Twee jaar geleden was er ook interesse van Club Brugge voor mij, maar Anderlecht blijft toch mijn club", aldus Bruno.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.