Morgen beslissing over Trebel, Obradovic en Stanciu

VRIJDAG, 24 NOVEMBER 2017, 14:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Hein Vanhaezebrouck begon zijn persconferentie vanmiddag met een overzicht van de geblesseerde spelers. Het was vooral goed nieuws dat hij te melden had. "Behalve Trebel ondervinden weinig spelers een reactie na de wedstrijd tegen Bayern", aldus de coach.

Over Adrien Trebel: "Het is bij Trebel minder erg dan we op het eerste gezicht hadden gevreest. Hij heeft wel een kleine reactie aan de knie. Het wordt afwachten voor de wedstrijd van zondag. Vandaag pakken we het nog vrij voorzichtig aan en morgen kunnen we kijken of het iets verbeterd is. We kunnen niet met honderd procent zekerheid zeggen dat hij fit zal zijn."

Over Nicolae Stanciu: "Stanciu is terug en zal vandaag meetrainen. Gisteren werkte hij individueel. Vandaag zal hij voor het eerst een rustige training meedoen. We moeten morgen zien hoe hij dat verteert om te zien of hij morgen alles intensiever kan meedoen."

Over Ivan Obradovic: "Obradovic is terug. Gisteren trainde hij voor het eerst opnieuw mee. Hij mist nog wat frisheid na die ziekte, die toch woog op hem. We moeten nu zien hoe hij de training van gisteren verteert."

Over Andy Najar: "Najar traint weer mee. Nog niet volledig, maar wel deels. Vandaag zal hij grote stukken van de training meedoen omdat we niet intensieve dingen gaan doen. Hij komt nog niet in aanmerking voor de selectie. Hij zit wel in een positieve lijn omdat hij geen reactie ondervindt. Telkens hij een stuk meedoet, komt er geen reactie. We moeten dus niet weer een stap terugnemen."

Alexandru Chipciu vertoeft nog steeds in Roemenië bij zijn familie en zijn zieke vader.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.